Janny de Moor: Groot Arabisch Kookboek - Davidson, Alan (Petits Propos Culinaires, 2024)
Janny de Moor: Groot Arabisch Kookboek: Kosmos-Z&K Uitgevers, Utrecht, 2000: ISBN 90-215-3258-1: 256 pp., colour photos, h/b, no price given.